Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester United sælger hollænder til Bayer Leverkusen

Manchester United har solgt hollandsk forsvarsspiller.

Manchester United har sagt farvel til forsvarsspilleren Timothy Fosu-Mensah, som de har solgt til tyske Bayer Leverkusen. Det bekræftes af begge klubber.

I den engelske storklub fik hollænderen ikke spilletid, og kun tre gange i løbet af den indeværende sæson har han fået spilletid. Nu skal den alsidige forsvarsspiller i stedet kæmpe om mere spilletid i Bayer Leverkusen.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Og Timothy Fosu-Mensah ser selv frem til at komme til den tyske klub.  

- Jeg ser virkelig frem til at blive med i teamet og arbejde med træner Peter Bosz. Jeg har talt meget med træneren de sidste par dage, og samtalerne med ledelsen overbeviste mig om, at der er gode udsigter i Leverkusen. Både for mig personligt såvel som for holdet. Det bliver virkelig spændende, sagde Timothy Fosu-Mensah til klubbens hjemmeside.

Læs også:Medie: FCK har indstillet dialog om Bruun Larsen for nuværende

Bayer Leverkusen har også store forventninger til den 23-årige back, som de har udstyret med en aftale til sommeren 2024.

- Timothy Fosu-Mensah er en teknisk begavet, hurtig og fysisk stærk forsvarsspiller, der kan spille både som højre back og i midterforsvaret. Med denne underskrift har vi ikke blot fået endnu et godt alternativ i forsvaret, mens Santiago Arias og Mitchell Weiser sidder ude. Tim er stadig ung og har potentiale. Han vil hjælpe os på lang sigt, siger sportsdirektør Simon Rolfes.

I Manchester United nåede han at spille 30 kampe for førsteholdet, mens han også har været udlejet til Crystal Palace og Fulham.

Læs også:Tidligere Superliga-spiller på klubjagt: Det gør ondt på ham

Læs også:Transferplanen: Bayer Leverkusen viser interesse for FCN-stjerne

Læs også:Medie: FCN-stjernefrøs skifte til storklub er næsten på plads