Video : Tipsbladet
Premier League

Marseille og Inter Miami lurer på dansk landsholdsspiller

Den danske landsholdsmålmand Jonas Lössl er langt fra spilletid i Everton, men der er interesse for danskeren fra to gode klubber, og det kan åbne for et skifte denne januar, erfarer tipsbladet.dk.

Han har fortsat halvandet år igen af aftalen med Premier League-klubben Everton, men den danske landsholdsspiller Jonas Lössl kan være på vej mod et klubskifte i dette transfervindue.

Målmanden, 31 år, har fortsat sin debut til gode i Everton, og det har lange udsigter med spilletid, da den engelske landsholdsspiller Jordan Pickford står foran, ligesom tidligere FCK-keeper Robin Olsen, der er lejet i Roma, er valgt før Lössl.

Med et EM til sommer er spilletid vigtigt for Jonas Lössl, hvis han skal bevare sin plads i Kasper Hjulmands landsholdstrup, og der er da også muligheder for at komme væk fra Everton i dette transfervindue.

Tipsbladet.dk erfarer, at især to klubber viser interesse i den tidligere Huddersfield-keeper.

Læs også:Carlo Ancelotti vil købe tidligere FC København-spiller

Jonas Lössl har et rigtigt godt navn i Frankrig, efter han leverede stærke præstationer for Guingamp for en håndfuld år siden, og Champions League-klubben Olympique Marseille har noteret sig danskeren som en interessant keeper, man gerne vil have fingrene i.

Marseille ligger aktuelt nummer fem i den franske Ligue 1 og har et par meget rutinerede folk i Steve Mandanda, 35 år, og Yohann Pelé, 38 år, i truppen, men Lössl vil altså have muligheder for at vinde pladsen i målet, hvis Marseille gør alvor af interessen i danskeren.

Det er dog ikke eneste mulige destination for den tidligere Mainz- og FC Midtjylland-keeper. Der er også en mulighed i USA.

Her er David Beckham ved at bygge sin MLS-klub, Inter Miami, op, og Jonas Lössl er på ønskelisten.

Læs også:- Han er et rigtigt godt bud på en kommende landsholdsmålmand

Der er en mulighed for at få et eventyr i USA, bo i Florida, samt spille i en klub, der satser stort og har et navn som Gonzalo Higuain, den argentinske angriber, der har en fortid i Real Madrid og Juventus, i truppen.

Danske Jonas Lössl kan altså få lidt at vælge imellem i januar. Spilletid vægter han højt på dette tidspunkt i karrieren, hvor et EM står for døren, og selv om han har troet på sine muligheder i Everton, kigger Carlo Ancelotti andre veje.

Danskeren har ikke spillet en førsteholdskamp siden sidste sæson, hvor han i foråret og i løbet af sommeren var udlejet til Championship-klubben Huddersfield.

Everton-manageren har været ude og sige, at klubben gerne vil købe svenske Robin Olsen og altså veksle lejeaftalen til en permanent aftale, og dermed er Lössl treer i hierarkiet fremadrettet, hvorfor det er i alles interesse, at målmanden søger efter muligheden for at komme væk fra Premier League-klubben allerede i dette transfervindue.

Jonas Lössl har én A-landskamp på cv'et – den fik han tilbage i 2016 i en testkamp mod Skotland. Han har foruden Everton repræsenteret Huddersfield, Mainz, Guingamp og FC Midtjylland.

Læs også:Alle de 'engelske' spillere testet negativ i landsholdstruppen

Læs også:Oliver Christensen takker engelsk regering og Robert Skov for sin debut

Læs også:Efter engelsk ordning: Syv spillere lander i Danmark fredag