• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Martin Braithwaite-skifte er gået i vasken

Middlesbrough-angriberen må tilbringe det næste halve år i England, efter et muligt skifte til Leganes er gået i skiften.

Af Kenneth Jensen

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite spillede et fint VM, og angriberen havde håbet på at bruge sommerens slutrunde som afsæt til et skifte væk fra England og Middlesbrough denne sommer. Ikke mindst fordi han også målmæssigt er startet sæson godt i klubben fra den næstbedste række.

Martin Braithwaite havde torsdag gjort Middesbrough opmærksom på, at han ønskede at komme videre i karrieren, og der var interesse fra blandt andet Leganes, som han af manager Tony Pulis fik lov til at 

Men nu melder gazettelive.co.uk, at skiftet væk fra "Boro" er gået i vasken.

Ifølge det engelske lokalmedie får Martin Braithwaite ikke lov til at forlade klubben til fordel for Leganes fra La Liga. Mediet fortæller ikke, hvad der er årsag til, at skiftet er gået i vasken, men i og med det engelske lejevindue lukkede klokken 18, kan Middlesbrough ikke finde en løsning, skulle Braithwaite forlade klubben. Det kan være forklaringen på, at Tony Pulis har valgt at lukke ned for en overgang.

I stedet må Martin Braithwaite bruge det næste stykke tid på at spille for Middlesbrough.

Superliga

Mere Superliga

Fokus