Video : Tipsbladet
Premier League

Medie: Liverpool vil have tysk sportsdirektør

Liverpool har set sig varme på en ny sportsdirektør, hvor Max Eberl angiveligt skulle være et varmt bud, men også en anden storklub er varm på ham.

Han gik igennem hele sin seniorkarriere uden at score et mål, men nu kan Max Eberl snart score et nyt job. 

I hvert fald mener tyske Bild, at Liverpool skulle være interesserede i at snuppe den tidligere RB Leipzig-sportsdirektør for snuden af Bayern München, der ellers har været sammen med Max Eberl i lang tid. 

Det sker blot få måneder efter at Liverpool præsenterede en anden tysk sportsdirektør i form af Jorg Schmadtke.

Faktisk blev Eberl for bare to uger siden fyret i Red Bull Leipzig på grund af manglende engagement for klubben. Det skyldtes angiveligt, at han længe har flirtet med Bayern München om en mulig stilling der.

Men nu kan Liverpool vise sig, at løbe afsted med Bayern-emnets underskrift for snuden af sydtyskerne. 

Max Eberl har da også fortid i Bayern, om end en kort en af slagsen. 

I hvert fald på førsteholdet. Den nuværende sportsdirektør fik nemlig sin fodboldopvækst i Bayern, men forlod Bayern som 21-årig efter seks år i klubben, hvor det kun blev til en enkelt seniorkamp på førsteholdet. 

Det er måske ikke den store overraskelse, at Liverpool henter en ny sportsdirektør, blot få måneder efter ansættelsen af Schmadtke. Meldingerne har hele tiden været, at Schmadtke kun var ansat på en kort kontrakt hos Merseyside-klubben, og det lader da også til, at man kigger andre veje.