• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: United kan sælge 'negativ' Ronaldo

Foto: Getty Images

Ifølge BBC kan Manchester United nu sige farvel til Cristiano Ronaldo, idet portugiseren spreder en dårlig stemning i truppen.

Af Lars Gram-Hanssen

Rygterne svirrer om Cristiano Ronaldo i øjeblikket, og nu er det tilsyneladende ved at blive seriøst. 

Således er det nu BBC, der skriver, at Manchester United nu kan sige farvel til den femdobbelte Ballon d'Or-vinder inden afslutningen på transfervinduet. 

Ifølge BBC er der i Manchester United således opstået bekymringer om, hvordan superstjernens negative humør påvirker spillertruppens holdånd. 

Blandt lederne i klubben er man således alarmeret over, hvor hurtigt den positive stemning fra træningsturen til Thailand og Australien er forduftet. 

Manchester United har fået en skrækkelig indledning på Premier League-sæsonen med nederlag til Brighton og Brentford, og ifølge BBC ses Ronaldo som værende en del af problemet. 

Den 37-årige angriber ses således som værende 'en negativ indflydelse' i klubben, idet superstjernen stort set ikke kommunikerer med sine holdkammerater i kantinen og heller ikke har lagt skjul på sit ønske om at komme væk. 

Ifølge kilder, som BBC har talt med, frygter man i Manchester United nu, at de aktuelle først problemer ikke kan blive løst før Cristiano Ronaldo er væk. 

Den engelske avis The Times nævnte mandag Atlético Madrid som en klub, der er interesseret i at hente Cristiano Ronaldo - læs mere HER.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.