Foto: Getty Images
Premier League

Medie: Vil sælge Eriksen til januar

Ifølge mediet Football Insider så vil Manchester United sælge Christian Eriksen allerede i det kommende transfervindue.

Der var en masse at klappe af for Christian Eriksen i sin debutsæson, men billedet er mudret til i denne. 

Lige nu er danskeren skadet, og han har slet ikke haft samme indflydelse på Manchester Uniteds spil som tidligere. Spørgsmålet er, om det igen bliver rigtig godt for playmakeren i Manchester. 

For tiden i storklubben synes at lakke mod enden. Tidligere har lokalavisen Manchester Evening News sået tvivl om hans fremtid, og nu bygger mediet Football Insider videre på det. 

De skriver, at Manchester United er villig til at sælge Christian Eriksen allerede til januar, når transfervinduet åbner igen. 

Mediet henviser til anonyme kilder, og man bør gøre klogt i at tage rygtet med et gran salt. Ikke desto mindre er den en smule bekymrende læsning, for ifølge Football Insider  så mener klubben, at Eriksens ben ikke længere kan være med på det niveau. 

31-årige Christian Eriksen har i denne spillet 15 kampe med et enkelt mål og to oplæg til følge. Han kontrakt udløber i 2025.

Manchester United-legenden Roy Keane er ikke den største fan af danskeren, som han mener Manchester United bør skille sig af med. Læs mere om det her.