• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medier: Dansk målmand kan starte i PL-kamp i aften

Foto: Getty Images

Danny Ward har fået en svær start som førstemålmand for Leicester, og flere medier spekulerer nu i, at danske Daniel Iversen kan få chancen i stedet for waliseren, potentielt allerede i aftenens Premier League-opgør mod Nottingham Forest.

Af Lars Gram-Hanssen

Leicester havde i mange år en dansk målmand mellem stængerne, og sådan bliver det måske igen ganske snart for den engelske klub. 

Forud for aftenens voldsomt vigtige hjemmekamp mod Nottingham Forest spekuleres der således i, at Daniel Iversen potentielt kan presse Danny Ward ud på bænken. 

'Daniel Iversen lurer i kulissen, mens Leicester indkasserer et hav af mål', skriver mediet The Athletic således.

I sidste uge skrev lokalavisen Leicester Mercury, at det meget vel kan trække op til en ændring på målmandsposten i Leicester. 'Danny Ward blev udvalgt som Citys førstevalg efter Kasper Schmeichels skifte til Nice, men han har fået en svær start på sæsonen, hvor han har indkasseret 22 mål i syv kampe', lød det således. 

Brendan Rodgers har forsvaret Danny Ward, men Leicester-bossen udtalte efter 6-2-nederlaget til Tottenham, at landskampspausen var en god lejlighed til at reflektere over indledningen på sæsonen. 

'Brendan Rdogers har givet et hint om, at han muligvis vil genoverveje sit valg på målmandsposten i løbet af landskampspausen, mens han samtidig har erkendt, at Leicester ikke havde midlerne til at hente en afløser for Kasper Schmeichel', skrev Leicester Mercury således i sidste uge.

Daniel Iversen var i sidste sæson udlejet til Preston, og forud for aftenens opgør mod Nottingham Forest har The Athletic interviewet Prestons målmandstræner, Mike Pollitt, der argumenterer for, at tiden nu er kommet til, at Daniel Iversen bør få chancen i målet for Leicester. 

- Jeg synes bare, at han fortjener at få chancen. Jeg er overrasket over, at han ikke har fået den tidligere, når man ser på hvor dårligt det går for Leicester. Og det hjalp selvfølgelig heller ikke, at man indkasserede seks mål imod Tottenham, lyder det således fra Pollitt. 

Forud for aftenens opgør ligger Leicester på sidstepladsen i Premier League, idet klubben blot har hentet ét point i syv kampe.