Foto: Getty Images
Premier League

Netflix-serie om Premier League? Ikke tale om

Det blev et klart nej.

Går man og drømmer om en Netflix-serie om Premier League, som minder om Formel 1-succesen Drive to Survive, så kan man godt indstille sig på at blive skuffet.

For det kommer ikke til at ske lige foreløbig. 

Premier League har fået tilbuddet, men afvist det klart. Det skriver Daily Mail.

Femte sæson af Drive to Survive ruller på Netflix i øjeblikket, og det har fået stor anerkendelse for sine flotte TV-billeder og unikke indblik bag kulisserne. Samme kunne man forestille sig ville blive rost, hvis de fik adgang til verdens dyreste liga. 

Selskabet bag Drive to Survive, Box to Box Films, kontaktede Premier League tidligere på sæsonen, og på et eksklusivt møde torsdag er idéen skudt til jorden. Der var bekymringer om, at Netflix ville kræve for meget adgang til spillere og stab, ligesom man også var bekymret for det logistiske i at få alle 20 Premier League-klubber til at spille med om samme idé.

Afvisningen vækker derimod glæde hos rettighedshaverne Sky Sports og BT Sport, som ville miste værdifuld tid med spillere og trænere til en rival, skriver Daily Mail.

Nogle klubber skulle dog have været optimistiske for aftalen, da den ville kunne give opmærksomhed udenfor England, hvilket ville skabe værdi i udlandet. 

Det bliver dog ikke i denne omgang.

Udover Drive to Survive har Netflix blandt andet også lavet sportsdokumentaren Sunderland 'Til I Die, som fik enorm succes for sit indblik i den faldne klub.