• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Nevilles vurdering: Dette gør Ronaldo efter nytår

Foto: Getty Images

Ifølge Gary Neville kommer Cristiano Ronaldo formentlig til at optræde for en stor Champions League-klub i foråret.

Af Lars Gram-Hanssen

Cristiano Ronaldo forlader først europæisk topfodbold til sommer. 

Sådan lyder analysen nu fra den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville, efter at den klubløse Ronaldo i de seneste dage er blevet rygtet til klubber i Saudi-Arabien og USA.

- Jeg tror, at Cristiano Ronaldo vil lede efter en topklub på en fire- eller fem-måneders kontrakt, hvor han vil kunne gå ind og levere en glimrende cameo i europæisk fodbolds absolutte elite, lyder det således, ifølge Sky Sports, fra Gary Neville. 

- Dét er det, jeg tror vil være hans prioritet. At blive i Champions League, at blive helt i toppen. For at vise, at det, der skete i Manchester United, ikke var okay. Jeg tror, at han har fire eller fem måneder tilbage i sig, hvor han i den periode vil kunne gå ind og score 15-20 mål. Alle i Manchester vil komme til at sige 'hvorfor beholdte vi ham ikke?', og det samme vil folk i Premier League. 

- Han har det i sig, og jeg vil sige, at vil være hans prioritet. Jeg tror, at han vil nå frem til slutningen af sæsonen, hvor han så vil tænke over de næste to år, og hvordan hans sidste fodboldprojekt kan komme til at se ud. Er det i USA? Er det i Mellemøsten? Er det et andet sted i Europa, hvor han ikke har spillet før?

- Uanset hvor han tager hen, så håber jeg, at han kommer til at gøre det godt. Det kom ikke til at fungere i Manchester i sidste ende, men det var den rette beslutning af klubben at afbryde samarbejdet, og det var også det rigtige for Cristiano. 

Efter bruddet med Manchester United kom Cristiano Ronaldo torsdag på tavlen, da Portugal slog Ghana med 3-2. Portugisernes næste kamp ved VM er mandag klokken 20.00, hvor Uruguay er modstanderen.