• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Overrasket Eriksen: Det var jeg ikke klar over

Foto: Getty Images

Christian Eriksen er glad for at være blevet kåret til månedens spiller i Manchester United, omend danskeren ikke er vant til at være i en klub, hvor en sådan pris uddeles.

Af Lars Gram-Hanssen

Det startede egentlig skidt, med nederlag mod Brighton og Brentford, men efterfølgende har Christian Eriksen nydt masser af succes i Manchester United, hvor danskeren er blevet rost for sine præstationer.

Også klubbens fans har været glade for Christian Eriksen, der i sidste uge blev kåret til Manchester Uniteds bedste spiller i september.

Eriksen fik 62 procent af stemmerne og vandt derfor klart foran Jadon Sancho, der fik 28 procent af stemmerne. Og i et interview med Manchester Uniteds hjemmeside har Christian Eriksen nu sendt en tak til fansene.

- Jeg synes, at september var god. Det har selvfølgelig været en god periode, hvis man sammenligner med slutningen af august, som resultmæssigt var svær. Men jeg vil sige, at både personligt og for klubben var resultaterne i september gode. Så september var en god måned, lyder det således fra Christian Eriksen.

- Jeg er taknemmelig overfor dem, der har stemt. Da jeg kom hertil, var jeg ikke klar over, at der hver måned bliver kåret månedens spiller. Jeg tror, at det er den første klub, jeg har været i, hvor man gør det. Men det betyder, at der er en forbindelse til fansene, og at de føler sig som en del af det. Og jeg er glad for, at de stemte på mig.

Christian Eriksen og Manchester United skal søndag møde Manchester City i Premier League.