• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Overrasket over Højbjerg: Troede han var på vej ud

Foto: Getty Images

Den tidligere Tottenham-målmand Paul Robinson havde ikke forventet, at Pierre-Emile Højbjerg ville præstere, som danskeren har gjort i denne sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Pierre-Emile Højbjerg har overrasket i denne sæson. 

Sådan lyder det nu fra den tidligere Tottenham-målmand Paul Robinson, der mener, at den danske landsholdsstjerne har nået et nyt niveau under Antonio Conte. 

- Højbjerg har overrasket mig i denne sæson. Der var et tidspunkt, hvor det så ud til, at han var på vej væk. Men nu er han et af de første navne på holdkortet, siger Paul Robinson således til Football Insider

- Han har nået et nyt niveau under Conte. Ja, Conte er defensiv, men han har forbedret spillerne. Det kan man ikke benægte. Højbjerg har forbedret sig, Ben Davies har forbedret sig og det samme har Eric Dier. Jeg synes, at midtbanen har været rigtig stærk for Spurs i den her sæson. Det er i defensiven, at det har haltet. 

Noget tyder da også på, at man i Tottenham er særdeles tilfreds med Pierre-Emile Højbjergs præstationer. I slutningen af oktober skrev avisen The Times således, at Tottenham er klar til at tilbyde Højbjerg en kontraktforlængelse og en lønforhøjelse

Paul Robinson udtalte i sommer, at Pierre-Emile Højbjerg formentlig ville ryge af holdet i Tottenham i denne sæson, men danskerens præstationer i denne sæson har altså fået den tidligere målmand på andre tanker.