Video : Tipsbladet
Premier League

Pep Guardiola sætter dansk kommentator på plads

I et interview efter søndagens 3-0-sejr over Manchester United lavede Pep Guardiola lidt sjov med Viaplay-kommentator Niels Christian Frederiksen.

Manchester City hentede søndag en 3-0-sejr over Manchester United på Old Trafford, og efter slutfløjtet gav Pep Guardiola et interview til Viaplay-kommentator Niels Christian Frederiksen. 

Her spurgte den danske kommentator, om Manchester City-bossen var overrasket over, at gæsterne endte med at vinde relativt nemt over naboerne. Og her valgte Guardiola at sætte Niels Christian Frederiksen lidt på plads. 

- Som journalist er det et godt spørgsmål, men det viser, at du ikke har spillet fodbold. Det er det virkelige bevis.

Fodbold er altid svært. Man er nødt til at præstere. Modstanderen er der altid, og de ønsker også at vinde, lød svaret fra Pep Guardiola. 

Niels Christian Frederiksen spurgte herefter Pep Guardiola, om man efterhånden kan sige, at Manchester-derbyet ikke er en topkamp i engelsk fodbold, fordi Manchester United halter relativt langt efter. Igen var Pep Guardiola afvisende i sit svar. 

- Selvfølgelig er det en topkamp. Vi tabte her i sidste sæson. Hver kamp er forskellig. United er altid et topklassehold. I dag præsterede vi godt, ligesom vi gjorde i det første opgør i sidste sæson.

- United har kvalitet. Vi gjorde vores bedste, og vi vandt kampen. Jeg har stor respekt for United og for deres tradition, historie og det hele, lød svaret fra Guardiola. 

Efter 10 spillerunder ligger Manchester United nummer otte i Premier League-tabellen, 11 point efter topholdet Tottenham.