• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Pep slår fast: Hvis Barca ringer så kommer jeg

Foto: Getty Images

Pep Guardiola er klar til at forlade City, hvis Barcelona vil have ham tilbage.

Af Oliver Okstrøm

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at Manchester City-manager Pep Guardiola har et meget specielt og nært forhold til FC Barcelona. Som spiller nåede han 382 kampe for klubbens førstehold.

Derefter kom han til at stå i spidsen for dem som cheftræner. Og hvis det skulle være, så kunne han godt finde på at rejse tilbage. Det fortæller han ifølge den catalanske sportsavis Sport ved Citys pressemøde forud for FA Cup-kampen mod Arsenal.

- For mig er det sådan, at hvis jeg træner her eller et eller andet sted, og Barcelona ringer til mig, så tager jeg til Barcelona. Det er min klub, lyder det fra succesmanageren.

I sin tid som Barcelona-cheftræner vandt han blandt andet La Liga tre gange og Champions League to gange. Det er interessant nok ikke lykkedes for ham at genvinde sidstnævnte turnering igen siden.

Guardiola forlod Barca i 2012 efter at have stået i spidsen for dem i fire sæsoner. Herefter tog han til Bayern München, hvor han var indtil 2016, hvor det har heddet Manchester City for ham siden.

I den kommende kamp venter et møde med Mikel Arteta, som han havde sin assistent i City for år tilbage. Guardiola peger i den forbindelse på, at han har det rigtig godt med, at Arteta forfulgte sin drøm om at blive manager i Arsenal.

Netop Arsenal er da også foran City i Premier League, så der venter en spændende pokal-kamp mellem de to. De spiller fredag klokken 21.

Manchester City er desuden ude efter en spiller fra FC Midtjylland, forlyder det. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE