Premier League Lars Gram-Hanssen

PL-cheftræner skyder Eriksen-rygte ned

Foto: Getty Images

Feltet af Christian Eriksen-bejlere er nu blevet indsnævret en anelse.

Af Lars Gram-Hanssen

Leicester er blandt den håndfuld af klubber, der i den seneste tid er blevet meldt interesserede i Christian Eriksen, men den 29-årige dansker skal ikke til King Power Stadium i denne omgang.

Sådan lyder det fra Leicester-cheftræner Brendan Rodgers. 

- Vi har set det igennem en række år nu, hvilken spiller og hvilket talent Christian er. I øjeblikket er det [en aftale med Eriksen, red.] ikke noget, vi kigger på. Jeg håber virkelig, at han kan vende tilbage og spille igen, men for vores vedkommende er vi i øjeblikket ikke i en position, hvor vi kan tilbyde det, lyder det således, ifølge Leicester Mercury, fra Brendan Rodgers. 

- Men først og fremmest er det glimrende, at han er rask. Han er selvfølgelig kommet ud af sin kontrakt med Inter, og han har det godt nok til, at han igen kan træne og vende tilbage til grønsværen. Vi krydser fingre for, at han kan vende tilbage til det niveau, han engang havde, og at han kan bringe det utrolige talent, han havde, tilbage på banen.

Leicester har i James Maddison en spillertype, der minder en del om Christian Eriksen, og Brendan Rodgers blev derfor spurgt til, om Leicesters styrke på Eriksens position er en af årsagerne til, at man ikke går efter danskeren.

- Det er det, men det er økonomisk og alt muligt andet. Vi står her i januarvinduet ikke i en position, hvor vi skal foretage os alt for meget. Vi koncentrerer os om de spillere, vi har, og så ønsker vi Christian alt det bedste. 

Brentford er da også den klub, der i mest udpræget grad er blevet kædet sammen med Christian Eriksen i den seneste uges tid, hvor klubber som Crystal Palace, Newcastle og Fulham dog også har været nævnt i den engelske presse.