• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Presset Klopp: Tror I, at Ronaldo er på toppen nu?

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp hev noget overraskende Cristiano Ronaldo ind i snakken om Liverpools selvtillidsproblemer.

Af Jacob Quvang

Weekenden bød på endnu en Liverpool-nedtur, da man hjemme på Anfield spillede 3-3 mod Brighton. 

Her kom den problemramte storklub hurtigt bagud 0-2, men vendte siden opgøret på hovedet med tre scoringer, før Brighton scorede det udlignende mål i kampens slutfase. 

Endnu et pointtab og endnu et bump på Liverpool-vejen, som har været særdeles ustabil i denne sæson. 

Selvtilliden er tydeligvis ikke i højsædet i truppen i øjeblikket, og det var også noget, som Jürgen Klopp blev spurgt ind til på pressemødet op til tirsdagens Champions League-kamp mod Rangers.

Her valgte han dog at drage Cristiano Ronaldo, der ligeledes kæmper med det i øjeblikket, samt Lionel Messi ind i snakken. 

- Tror du, at Cristiano Ronaldo lige nu har mere selvtillid end nogensinde før? Det sker for os alle. Det var nogenlunde det samme med Lionel Messi i sidste sæson. Du er nødt til at tage et skridt i den rigtige retning, og når du er klar, kommer selvtilliden tilbage. 

- I individuel sport kan du selv kæmpe dig igennem det. I holdsport er du nødt til at gøre det sammen. Det kan blive mere kompliceret, fortæller Jürgen Klopp blandt andet.

Et gennemgående tema for Liverpool har i denne sæson været en hullet defensiv, hviket også blev udstillet mod Brighton. Liverpools tyske cheftræner åbner også op for, at holdet er nødt til at gå tilbage til det basale. 

- Vi har indkasseret mål, der ligner hinanden, mod hold, som bryder igennem i de samme områder. Problemet, vi har, er vores modige måde at forsvare på. Vi har brug for intensitet, og hvis ikke den er der, har vi et problem. Vi er nødt til at blive mere kompakte. At forsvare er en kunst, og det virkede for os rigtig godt over en lang periode, men når det ikke virker, er du nødt til at gå tilbage til det basale, fortæller han. 

Liverpool har blot vundet to ud af sæsonens første syv Premier League-kampe. Her har de indkasseret ni scoringer.