• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Revser PL-profil: Han spiller som en klovn

Foto: Getty Images

Den tidligere Premier League-spiller Gabby Agbonlahor mener, at Newcastles Allan Saint-Maximin laver for mange tricks og finter.

Af Mads Bye Marboe

Allan Saint-Maximin lagde op til Newcastles enlige scoring, da den nordengelske klub i weekenden tabte 4-1 til Manchester United, men samtidig lykkedes han med kun halvdelen af sine driblinger og mistede bolden ikke mindre end 14 gange.

Det er for meget for tidligere Aston Villa-spiller Gabby Agbonlahor, der mener, at franskmanden for ofte forsøger at gøre de svære ting.

- Når Saint-Maximin kommer igennem i første halvleg, og han laver et trick, når det eneste, han skal gøre, er at spille bolden, hvad skal Steve Bruce så gøre? Saint-Maximin spiller som en klovn, som om han er Neymar for PSG, der er foran 6-0. Det er Manchester United, siger han til Football Insider.

- Jeg var så frustreret over at se ham og tænkte: "Hvad har han gang i?" Det eneste, han skal gøre, er at afdrible en spiller og skyde på mål. I stedet laver han et åndssvagt trick og mister bolden.

- Jeg er sikker på, at Steve Bruce rev sig selv i håret og er træt af af gentage over for ham: "Stop med dine latterlige tricks og udfordr folk med din fart. Du behøver ikke altid lave åndssvage tricks."

24-årige Saint-Maximin har scoret et mål og lavet to oplæg for Newcastle i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020