Premier League Lars Gram-Hanssen

Rystet over stjerne: Han ødelægger sine bedste år

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Liverpool-spiller Dean Saunders er det meget skuffende, at Sadio Mané vælger at rykke til Bundesligaen.

Af Lars Gram-Hanssen

Sadio Mané ser ud til at skifte Liverpool ud med Bayern München, og det skifte får senegaleseren nu hård kritik for. 

Ifølge den tidligere Liverpool-spiller Dean Saunders er der således tale om et uambitiøst skifte af Sadio Mané. 

- Jeg har intet mod klubben [Bayern München, red.]. Det er en glimrende klub, men ligaen er på ingen måde en udfordring for Mané. Han kommer til at score mange mål. De vinder 5-0 hver uge. Der er kun ét hold, der kan vinde ligaen, lyder det således, ifølge Talksport, fra Dean Saunders. 

- Det er ikke en udfordring. Han kommer til at sætte sig i lænestolen og tænde en cigar. Han kommer til at spille for Bayern i tredje gear, og han kommer til at tage den med ro i to år, og ødelægge de to bedste år af sin karriere. 

Sadio Mané har vundet både Premier League og Champions League med Sadio Mané, og ifølge Dean Saunders kommer et Bundesliga-trofæ ikke til at gøre den store forskel for Sadio Manés karriere.

- Når hans karriere er forbi, hvis han så sagde til dig 'kom og se min medaljesamling', så vil en Bundesliga-medalje være placeret helt bagerst. Jeg kan ikke tro, at han forlader Liverpool. Jeg ved ikke, hvordan det er kommet dertil, siger Dean Saunders således. 

- Han er 30 år, og jeg tror, at hvis man ser på hele hans tid i klubben, så har han spillet sit bedste fodbold i løbet af de seneste seks måneder. Han har været ustoppelig til tider. 

Ifølge BBC betaler Bayern München 305 millioner kroner for Sadio Mané, der skiftede til Liverpool fra Southampton i 2016.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.