Video : Tipsbladet
Premier League

Så meget tjener Erik ten Hag i Manchester United

Detaljerne i Erik ten Hags nye kontrakt kan engelske medier nu berette om.

Manchester United skal ikke have ny cheftræner denne sommer. Erik ten Hag får lov til at blive, kunne adskillige medier skrive for et par uger siden.

Torsdag blev det så officielt, da Erik ten Hag skrev under på en etårig kontraktforlængelse, så han og klubben nu har papir på hinanden til sommeren 2026.

Og detaljerne af den aftale kan flere engelske medier, heriblandt Daily Mail og The Athletic, berette om.

Først og fremmest forlyder det, at Erik ten Hags aftale ikke ændrer sig på andre parametre end længden. Det vil sige, at han stadig vil tjene i omegnen af ni millioner pund om året, svarende til 79 millioner danske kroner.

Derudover holder Erik ten Hag fast i sin vetoret, når det kommer til transfers. Det til trods for at klubben har oprustet den sportslige ledelse med velansete Dan Ashworth som sportsdirektør og Jason Wilcox som teknisk direktør.

Ændringer i staben
Til gengæld kommer der ændringer andre steder i trænerstaben.

Klublegenden Ruud van Nistelrooy samt Rene Hake ventes at blive den hollandske træners nye assistenter, og forhåbningen er, at de kan starte i næste uge.

Til gengæld ventes Mitchell van Gaag at stoppe som assistenttræner i klubben.

Erik ten Hag, 54 år, har været cheftræner i Manchester United siden sommeren 2022. Den forgangne sæson endte med en trium i FA Cuppen, men bød på en forfærdelig sæson i Champions League og i Premier League.