Video : Tipsbladet
Premier League

Ruben Selles til Rasmus Ankersen: Gør som I vil

Ruben Selles mener, at han gjorde sit bedste for at få vendt Southampton.

Den tidligere AGF- og FC København-assistenttræner Ruben Selles kom undervejs i denne sæson i spidsen for Southampton i den engelske Premier League. Her endte det dog ulykkeligt for holdet, som rykkede ned.

Mandag blev det også klart, at han ikke bliver forlænget i stillingen, og ifølge BBC fortæller han nu, at han gjorde sit bedste.

- VI fik ikke det spil og de resultater, som vi forventede at have. Jeg synes, at man så en identitet og et hold, der vil spille sammen. Men vi fik det ikke til at lykkes, siger han og fortsætter:

- Jeg forsøgte altid at lægge alt, hvad jeg havde ind i det med denne slags mentalitet, og på den måde gjorde jeg mit bdesste. Det er virkeligheden. Jeg kan ikke ændre ejernes beslutning, lyder det fra Selles.

Ansættelsen af ham kom efter fyringer af både Ralph Hasenhuttl og Nathan Jones.

Han kommer desuden ind på, at han før denne uge har fortalt klubben og dens ejere som blandt andet tæller danske Rasmus Ankersen, hvad han mener, at man skal gøre for at genopbygge truppen, så den er klar til Championship i den kommende sæson.

- Så de kender min holdning, men de kan gøre, hvad de vil med det, fortæller Selles.

Erstatningen for den forhenværende Superliga-træner lader til at blive Swansea-manager Russell Martin, og her påpeger Selles selv, at pressen nok bedre ved, hvem der skal efterfølge ham end ham selv.

I Southampton er der også indsat en dansker på direktør-posten. Læs mere om det her.