Video : Tipsbladet
Premier League

Skifte glippede: Jeg gik grædende derfra

Den tidligere Tottenham- og Everton-kantspiller missede et skifte i sommer og brød grædende sammen.

Han har spillet mere end 250 kampe i Premier League og har optrådt for både Tottenham, Crystal Palace og Everton, men i øjeblikket er Andros Townsend uden kontrakt.

I sommer var han ellers tæt på et klubskifte, der ville holde ham i Premier League, men som i sidste ende glippede. På hjerteskærende vis.

32-årige Andros Townsend prøvetrænede således i Burnley i en periode, hvor han også blev enig med klubben om en aftale. Men pludselig trak Premier League-oprykkerne tilbuddet tilbage. Noget, der kom som et chok for kantspilleren.

- Hvis jeg var dårlig og vidste, at jeg ikke ville få en kontrakt, kunne jeg have forberedt mig. Men jeg så på huse, så på skoler og talte om trøjenumre, og så fik jeg at vide, at kontrakten ikke længere var aktuel. Det vendte op og ned på min verden.

- Jeg fremførte min sag. At jeg tilbyder noget andet, at jeg er tryg ved at være en holdspiller og er god omkring truppen, selv når jeg ikke spiller.

- Jeg forlod opkaldet i tårer. Jeg var bogstaveligt talt i tårer, fordi jeg følte, at min Premier League-drøm var forbi. Det var et af de hårdeste øjeblikke i min karriere, siger Townsend til BBC.

Andros Townsend fortæller desuden, at et skifte til Tyrkiet og Saudi-Arabien også var i spil i løbet af sommeren, men det faldt altså som bekendt ikke på plads.

Kantspilleren har trænet med U18-holdet i Tottenham, hvor han fik sin fodboldopdragelse, mens han venter på, at telefonen ringer.