• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Skyder Eriksen-bekymring ned: Plads til begge to

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Manchester United-spiller Wes Brown burde der ikke være nogen hindring for, at de røde djævle kan spille med både Bruno Fernandes og Christian Eriksen på samme tid.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen meldes i disse dage på vej til Manchester United, men de røde djævle råder som bekendt allerede over en lignende spillertype i Bruno Fernandes. 

At Eriksen og Fernandes er lignende spillertyper er dog ikke noget, der bør holde Erik ten Hag fra at hente den danske landsholdsstjerne til Old Trafford. Sådan lyder det nu fra den tidligere Manchester United-spiller Wes Brown.

- I mine øjne er Christian Eriksen en af de bedste midtbanespillere. Han ændrede fuldstændig deres sæson, da han tog til Brentford. Pludselig, da Eriksen var kommet til, snakkede trænere om vigtigheden af at stoppe Eriksen fra at få bolden og smide den ind i feltet med sin kvalitet, lyder det således, ifølge Manchester Evening News, fra Wes Brown. 

- Der vil være en del klubber efter ham, men i sidste ende vil der ikke være noget problem ved at have Bruno Fernandes og Eriksen på det samme hold. Man vil gerne have de bedste spillere. 

Ifølge Wes Brown handler det således bare om, at Bruno Fernandes og Christian Eriksen skal sørge for at give plads til hinanden.

- Det hele handler om, hvorvidt de kan tilpasse sig og spille anderledes. I sidste ende ved man ikke, om det kan fungere, før man har eksperimenteret og set, hvordan kampene går, lyder det således fra Wes Brown. 

Ifølge Sky Sports overvejer Christian Eriksen i øjeblikket to tilbud, fra henholdsvis Brentford og Manchester United. Det kan du læse mere om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.