Solskjær: Bedre stillet end for et år siden
Foto: Getty Images
Premier League

Solskjær: Bedre stillet end for et år siden

Der var blandede følelser at spore hos Ole Gunnar Solskjær efter onsdagens pokal-exit i Carabao Cup-semifinalen mod Manchester City.

Manchester United røg ud af Carabao Cup efter nederlaget på 0-2 hjemme mod bysbørnene fra Manchester City i semfinalen, men Ole Gunnar Solskjær så alligevel nogle lyspunkter efter kampen.

Det fortæller han til Sky Sports.

Onsdagens nederlag giver minder tilbage til sidste sæson, hvor Manchester United også røg ud i semifinalen i Carabao Cup. Solskjær mener dog, at der er sket fremskridt i klubben siden da.

- Det er en meget bedre version af Manchester United end for et år siden i disse semifinaler. Det er positivt, men det er ikke nok, siger den norske manager.

Når det så er sagt, så var der også en anelse malurt i bægeret efter kampen.

Solskjær var ikke tilfreds med måden, Manchester City fik scoret sine to mål på i kampen.

- City kan score mange mål, hvilket man kan acceptere. Men når man indkasserer to mål på simple dødbolde, som skulle have clearet, så er det meget skuffende.

Ovenpå nederlaget mod Manchester City skal Manchester United forsøge at rejse sig igen, når de i weekenden atter spiller pokalfodbold.

Det er på lørdag i tredje runde af FA Cuppen, hvor United hjemme tager imod Watford, der har nyindkøbte Philip Zinckernagel med i truppen til opgøret.

Kampen fløjtes i gang på Old Trafford klokken 21.00.