• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Solskjær raser over Chelsea: Påvirker dommerne

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær er rasende over en optakt, Chelsea udgav på deres hjemmeside inden kampen mod Manchester United.

Af Victor Risager

Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær var alt andet end tilfreds med Chelsea, efter at de to mandskaber spillede uafgjort søndag.

London-klubben prøver at manipulere med dommerne, lyder det fra nordmanden.

Op til kampen havde Chelsea således skrevet en optakt på deres hjemmeside, hvor de skrev, at Manchester United-stopperen Harry Maguire har været involveret i flere tvivlsomme situationer i denne sæson.

- I de seneste kampe mod Chelsea har De Røde Djævles midtstopper overlevet VAR-tjek af potentielle straffespark på Cesar Azpilicueta og en voldelig tackling på Michy Batshuayi, der meget vel kan have påvirket resultatet, skrev Chelsea.

Det bed Ole Gunnar Solskjær mærke i, og efter kampen revsede han London-klubben for den tekst.

- Det kan ikke være rigtigt, kan det? Det er alle disse indflydelser udefra, selv VAR-snakken før kampen angående Harry, hvor de lagde det på deres hjemmesiden. Det er frækt. De påvirker dommere. Du kan gå tilbage og se på hjemmesiden. Det lægger pres på dommerne til at dømme mod os, sagde Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports og tilføjede:

- Vi har set, at der var en manager - var det Frank Lampard? - der talte meget om, at vi får straffe, når der ikke er nogen som helst tvivl.

I søndagens kamp følte Manchester United-bossen sig også snydt for et straffespark, da Chelseas Callum Hudson-Odoi havde hånd på bolden i eget felt.

- Ja, 100 procent. De råber, at vores spiller har hånd på bolden, men når du ser på det i videoen, er der taget to point væk fra os der, sagde Solskjær.

Luke Shaw fra Manchester United kom med nogle opsigtsvækkende kommentarer efter kampen, som har skabt forvirring. Læs mere her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus