• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Ten Hag lægger pres på Eriksen: Det er vigtigt

Foto: Getty Images

Christian Eriksen vender i aften retur til Brentford Community Stadium, men ifølge Erik ten Hag skal danskeren bare fokusere på at sikre Manchester United det bedst mulige resultat i udekampen.

Af Lars Gram-Hanssen

I sin blot anden Premier League-kamp for Manchester United skal Christian Eriksen i aften op imod Brentford, som den danske landsholdsstjerne sagde farvel til i sommer. 

Og det bliver selvfølgelig en særlig oplevelse for Eriksen at vende tilbage til Brentford Community Stadium, hvor danskeren i foråret blev en stor publikumsfavorit. Sådan lyder det nu fra Manchester United-cheftræner Erik ten Hag. Hollænderen understreger dog, at Eriksen primært skal fokusere på at spille en god kamp.

- Selvfølgelig bliver det specielt, men han er også vant til det, for han er rutineret, og han har prøvet det for. Og i sidste ende handler det om at spille en kamp. Han er nødt til at fokusere på holdets resultat. Og hans præstation er selvfølgelig nødt til at være god, hvis holdet skal have et godt resultat. Det er vigtigt for os, at han leverer godt, og det kommer han også til, lyder det således, ifølge Manchester Evening News, fra Erik ten Hag. 

Christian Eriksen startede i sidste uges nederlag til Brighton som angriber, men ifølge Erik ten Hag forventes danskeren generelt at fortolke sin position relativt frit.

- Som hold ønsker vi at spille dynamisk, så jeg siger ikke til en spiller, at han skal spille på en position, hvor han skal være meget statisk. Nej, han skal være dynamisk, og Eriksen er også en spiller, som kan spille på flere forskellige positioner, og det er det, vi har brug for. Han er vigtig i det opbyggende spil, for han kan lægge den sidste aflevering eller score selv, lyder det således fra Erik ten Hag. 

Opgøret mellem Brentford og Manchester United sparkes i gang klokken 18.30. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.