• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Obaida El-Itr

Thomas Frank: Ikke mange er bedre end ham

Foto: Getty Images

Brentford-manager Thomas Frank mener, at Ivan Toney, som for tiden afsoner en lang karantæne, er blandt de bedste angribere i verden.

Af Obaida El-Itr

I øjeblikket afsoner den engelske angriber Ivan Toney en otte måneder lang karantæne for overtrædelse af bettingregler.

Brentford-angriberens karantæne slutter først i januar, men englænderen kan nu træne med holdet igen efter en periode, hvor han kun måtte træne alene.

På trods af at have afsonet så lang en karantæne er flere Premier League-topklubber blevet sat i forbindelse med målslugeren, og Brentford-manager Thomas Frank lægger ikke skjul på sin store beundring for Toney.

- Ifølge mig er han en af ​​de bedste angribere, altså 9’ere, og jeg ser ikke mange derude, der er bedre end ham. Selvfølgelig har du Kane, Lewandowski, Haaland og disse typer, men der er ikke mange, sagde den danske manager under Sky Sports-programmet Monday Night Football.

- Han scorede 20 mål i Premier League sidste år, selvfølgelig på et meget godt Brentford-hold, men vi skaber heller ikke så mange chancer som de bedste seks eller syv hold i rækken.

- Så forestil dig ham på et tophold, han ville nemt score 20 til 25 mål. Jeg synes, han er en god afslutter, som har en topmentalitet. Så jeg forstår, hvorfor klubberne kigger på ham.

Thomas Frank indrømmer også, at hvis en topklub vil betale den rigtige pris, bliver Brentford højst sandsynligt nødt til at sælge profilen.