• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Tidligere holdkammerat forlanger Ronaldo-fyring

Foto: Getty Images

Ifølge Gary Neville bør der ikke være tvivl om, at Manchester United skal rive Cristiano Ronaldos kontrakt over.

Af Lars Gram-Hanssen

De var holdkammerater i seks år, men Cristiano Ronaldo og Gary Neville udveksler næppe julekort.

Ronaldo udtalte i søndagens eksplosive interview med Talk TV, at Wayne Rooney og Gary Neville ikke er hans venner, fordi de begge har kritiseret ham i medierne. 

Og Gary Neville har nu valgt at slå tilbage mod Cristiano Ronaldo, som ifølge den tidligere forsvarsspiller bør præsenteres for en fyreseddel af Manchester United. Ifølge Gary Neville kan der således ikke være nogen vej tilbage for Ronaldo nu.

- Nej, og jeg tror heller ikke, at han ønsker en vej tilbage. Han ville ikke have givet det her interview, hvis han ønskede en vej tilbage. Han vidste, at det her interview ville medføre de overskrifter, det har gjort, og at det ville betyde afslutningen på hans karriere i Manchester United, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra Gary Neville. 

- Jeg undrer mig over, hvad Manchester United foretager sig, for virkeligheden er den, at de er nødt til at rive Cristianos kontrakt over. Ellers åbner de mere eller mindre en præcedens for, at enhver spiller kan kritisere dem i fremtiden. 

- Jeg er enig i nogle af de ting, Cristiano har sagt, og mange Manchester United-fans vil være enige i mange af de ting, Cristiano har sagt. Men hvis du er ansat et sted, og så siger de ting, så er din ansættelse nødt til at ophøre. Der er ingen tvivl om, at Manchester United er nødt til at gøre det i de kommende dage. Det ønsker Cristiano formentlig også. Begge parter har malet sig selv op i et hjørne. 

Ifølge ESPN har Erik ten Hag da også meddelt Manchester Uniteds ledelse, at Cristiano Ronaldo ikke kan fortsætte på Old Trafford.