Foto: Getty Images
Premier League

Tidligere Premier League-bomber stopper karrieren

Den tidligere Premier League-målræv Jermain Defoe har torsdag valgt at indstille karrieren.

Efter en lang og succesfuld karriere har den tidligere engelske landsholdsangriber Jermain Defoe torsdag meldt ud, at han har valgt at indstille karrieren. 

Den i dag 39-årige Defoe spillede søndag karrierens sidste kamp, da han blev indskiftet i Sunderlands League One-kamp mod Lincoln. Defoe skiftede til Sunderland fra skotske Rangers i januar. 

Jermain Defoe nåede at optræde 57 gange for det engelske landshold, som han blandt andet repræsenterede under VM i 2010 og EM i 2012. Defoe nåede at score 20 mål for England. 

Defoe tilbragte størstedelen af karrieren i Tottenham, som han tørnede ud for fra 2004 til 2014, bortset fra et enkelt år i Portsmouth. Defoe er noteret for 143 mål i 362 kampe for Tottenham.

Samlet set er Jermain Defoe noteret for 162 Premier League-mål, hvilket placerer ham på 9. pladsen over de mest scorende spillere nogensinde i Premier League. 

Udover Tottenham, Sunderland, Portsmouth og Rangers nåede Jermain Defoe i sin karriere også at spille for West Ham, Bournemouth og Toronto FC.