• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Anklager Man Utd-spiller for at filme

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær mener, at der var straffe, men det er West Ham-spilleren uenig i.

Af Victor Risager

Manchester United blev onsdag aften sendt ud af Carabao Cup, men efter kampen føler manager Ole Gunnar Solskjær sig snydt for et straffespark i opgøret.

Tidligt i kampen var der således en omdiskuteret situation mellem Jesse Lingard fra Manchester United og Mark Noble fra West Ham i sidstnævntes felt. Her greb sidstnævnte Mark Noble fat i Jesse Lingards shorts, mens han faldt.

Et straffespark endte det dog ikke med, og det var en fejl, mener Ole Gunnar Solskjær.

- Der er straffe på Jesse. Du kan ikke trække i hans shorts, når du er på vej ned. Mark Noble var uheldig søndag (hvor han mistede straffespark i overtiden mod Manchester United, red.) og heldig med den i dag, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

Samme holdning har Mark Noble ikke.

Tværtimod anklager den 34-årige midtbanekriger - der spillede sammen med Jesse Lingard i West Ham i foråret - offensivspilleren for at filme i situationen.

- Det er fodbold. Han filmede, og jeg sagde det til ham, for han skreg. Sjovt nok gjorde han det ikke rigtigt på vores bane, men han gør det her (på Old Trafford, red.).

- Vi grinede på banen i dag. Jeg elsker Jesse. Han er en fantastisk karakter, og jeg er så glad for, at han er kommet her og har fået sin chance. Han har scoret nogle fantastiske mål, og selvfølgelig gjorde den mod os i weekenden ondt, men han er en fantastisk knægt og fortjener alt, hvad han får, siger Mark Noble ifølge Sky Sports.

West Ham gik som bekendt videre og skal nu møde Manchester City. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020