Video : Tipsbladet
Premier League

Uforstående Billing: Ved ikke, hvor det kommer fra

Philip Billing har fået en ny rolle i Bournemouth, som han ikke helt ved, hvor kommer fra.

Philip Billing har været en yderst central figur i denne sæson for Bournenouth og helt generelt i Premier League.

Selvom danskeren har haft travlt med at præstere på banen for Bournemouth, så har han også haft overskud til at tage sig af nogle af klubbens unge talenter.

Midtbanespilleren har således taget Jaidon Anthony og Jordan Zemura under singe vinger, som fik deres gennembrud i sidste sæson. Trods sine 26 år har Philip Billing allerede fået en faderrolle over kælenavnet "Onkel Phil" af de to englændere.

- Jeg ved faktisk ikke, hvor det kommer fra. Det er bare noget fra dengang de brød igennem og fra deres første træninger. Jeg forsøgte at tage dem under mine vinger, siger Philip Billing til Daily Echo.

Jordan Zemura har i denne sæson været fast mand på venstre back, mens Jaidon Anthony primært er blevet brugt som indhopper i offensiven. Kantspilleren er dog ikke sen til at tillægge Billing en del af æren for den positive udvikling.

- Han har været fantastisk for mig personligt, og jeg tror, at Jordan vil sige det samme. Han er lidt som en faderfigur på den måde, at vi kom ind i sidste sæson, hvor vi ikke havde spillet særlig meget før det. Han var meget hjælpsom på og udenfor banen, og han har været en stor del af vores succes, siger Jaidon Anthony til Daily Echo.

26-årige Philip Billing, der lige nu er en af Bournemouths absolut største profiler, spår også en fremtid for de to engelske talenter, hvor de bliver bærende profiler på holdet.

- De er to fantastiske fodboldspillere. De kan nå rigtig langt begge to, så de skal bare fortsætte med at arbejde hårdt, siger danskeren.

Philip Billing har i denne sæson optrådt 15 gange for Bournemouth, hvor det er blevet til fire kasser. Oprykkerne indtager aktuelt 14. pladsen i Premier League. Næste udfordring for trioen er Newcastle i Carabao Cuppen den 21. december.