Foto: Getty Images
Premier League

United-træner giver ny opdatering på Eriksen

Den danske midtbanespiller er meget snart klar igen.

Han spiller ikke den kommende kamp mod Fulham i FA Cup, og han er heller ikke udtaget til de kommende landskampe. Men herefter er alt i spil for danske Christian Eriksen.

Det fortæller træner Erik ten Hag til TV 2 Sport.

Midtbanestjernen fra Manchester United blev skadet i et FA Cup-opgør mod Preston, så han blandt andet glippede Carabao Cup-finalen mod Newcastle, som Manchester United endte med at vinde med 2-0.

Det går dog godt med danskerens genoptræning, og derfor er han snart tilbage.

- Det er meget positivt. Han er helet meget hurtigt. Jeg tror ikke, han er klar til søndag (mod Fulham i FA Cuppen, red.), men han vil være klar i april. Han er på vej tilbage, og det vi glade for, siger Erik ten Hag til TV 2 Sport.

Manchester United gik torsdag videre i Europa League til kvartfinalen, og klubben er også på kurs mod en top fire-placering i Premier League, så man altså sikrer sig en plads i næste sæsons Champions League.

Christian Eriksen, 31 år, har været en stor og vigtig del af Manchester United-holdet i denne sæson, hvor han har scoret to gange og lavet ni oplæg i 31 førsteholdskampe.

Danskeren har kontrakt med de røde djævle frem til sommeren 2025 - der resterer 12 kampe for Manchester United i Premier League. Her ligger klubben på en tredjeplads.