West Ham millimeter fra overlevelse efter sejr

West Ham tog endnu et skridt mod at sikre sig overlevelse i Premier League fredag aften.

Med en sikker sejr over Watford fredag aften er West Ham så godt som sikre på at overleve i Premier League. West Ham tog således alle tre point med en 3-1-sejr og har nu seks point ned til nedrykningspladserne med kun to runder igen.

I opgøret kom West Ham flyvende ud fra starthullerne. Der skulle således kun gå ti minutter, før de var foran med to mål.

I det sjette minut var det Michael Antonio, der scorede kampens første mål med en afslutning fra en skarp vinkel. Fire minutter senere var det holdkammeraten Tomas Soucek, som var på pletten og headede bolden i mål efter et velspillet angreb.

West Ham scorede også et tredje mål før pausen, og det stod Declan Rice for. Den eftertragtede midtbanespiller modtog bolden uden for feltet og krøllede på flot vis bolden ind ved fjerneste stolpe.

Efter pausen kom Watford også på tavlen. Efter en flot dribletur og et skud på stolpen af Abdoulaye Doucoure havnede bolden for fødderne af Troy Deeney, der så let som ingenting kunne sende bolden i et mere eller mindre frit mål.

Det blev dog blot et trøstemål for Watford, der ikke fik scoret yderligere og tabte 3-1.

West Ham har nu seks point ned til Bournemouth og Aston Villa, der er under stregen, med to runder igen og skal blot bruge ét point for at sikre sig definitivt. Watford er trods nederlaget også over stregen, men de har blot tre point ned til de to mandskaber.