• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Wolves henter ung offensivspiller i Bayern

Wolves har sikret sig en talentfuld offensivspiller til deres U23-hold.

Af Victor Risager

Wolverhampton har sikret sig en talentfuld midtbanespiller i form af tyske Meritan Shabani, der kommer til klubben fra Bayern München på en treårig aftale. Det bekræfter Wolverhampton på deres hjemmeside torsdag aften.

Wolverhampton, der sluttede som nummer syv i Premier League i sidste sæson, har længe haft et godt øje til den 20-årige tysker, afslører klubbens sportsdirektør.

- Han er en spiller, vi har set på i lang tid. Han har spillet for Bayern Münchens ungdomshold i et stykke tid, og vores talentspejdere har set ham jævnligt. Han er virkelig talentfuld og er meget ivrig. Han har et enormt potentiale og kan assistere og score mål, og han bevæger sig godt. 

- Da vi mødte ham for første gang, vidste vi, at han ville passe perfekt ind. Han er meget ydmyg og er meget hårdtarbejdende, og vi er glade for at have ham som en Wolves-spiller, siger sportsdirektør Kevin Thelwell til klubbens hjemmeside.

Kevin Thelwell forklarer endvidere, at Meritan Shabani i første omgang skal spille på klubben U23-hold.

Meritan Shabani har primært spillet for Bayern Münchens andethold, men han står noteret for tre førsteholdskampe for de tyske giganter.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.