La Liga Mads Bye Marboe

Avis: Sådan vil Atlético sikre sig Daniel Wass

Foto: Getty Images

Atlético Madrid arbejder stadig på at hente Daniel Wass.

Af Mads Bye Marboe

Atlético Madrid lavede i weekenden et storstilet comeback og vandt 3-2 efter at have været bagud 2-0 mod Valencia.

Hovedstadsklubbens problemer ophører imidlertid ikke af den grund, og Diego Simeone ønsker fortsat forstærkninger til defensive. De spanske mestre har i den forbindelse arbejdet på at hente Daniel Wass og Reinildo til klubben.

Det er stadig tilfældet, skriver Marca mandag formiddag. Diego Simeone har godkendt begge spillere, og klubben gør nu sit for at sikre sig deres underskrifter.

Ifølge den spanske avis forsøger Atlético at udnytte, at både Wass og Reinildo har kontraktudløb til sommer. De vil begge gerne videre i karrieren, så indeværende transfervindue er sidste chance for at få noget for spillerne for Valencia og Lille. 

Derudover håber Atlético-ledelsen, at klubbens gode forhold til både Valencia og Lille kan gøre en forskel. I Valencia hentede man Geoffrey Kondogbia for lidt over et år siden, mens målmanden Ivo Grbić i denne sæson er udlejet til Lille.

Marca erfarer dog også, at Atlético ikke har tænkt sig at sprænge banken for hverken Wass eller Reinildo, fordi de kan hentes gratis til sommer.

Daniel Wass og Reinildo har spillet henholdsvis 21 og 27 kampe for deres respektive klubber i denne sæson.