Barcelona varmer op til præsidentvalg med sejr

Osasuna blev nedlagt med 2-0, da FC Barcelona lørdag fortsatte de gode takter i La Liga.

FC Barcelona fastholder presset på topholdet Atlético Madrid i La Liga.

Lørdag vandt Lionel Messi og co. 2-0 over Osasuna. Det er Barcelonas 16. kamp i træk uden nederlag i ligaen - 13 af dem er endt med sejre.

Det efterlader Barcelona med to point op til Atlético, der søndag møder lokalrivalerne Real Madrid.

Martin Braithwaite startede på bænken lørdag og blev sendt på banen med lidt over 20 minutter tilbage.

Der var gået en halv time, da Lionel Messi med en millimeterpræcis aflevering spillede Jordi Alba fri i feltet. Spanieren kvitterede med at banke bolden i mål til 1-0.

Det lugtede længe af flere Barcelona-mål efter pausen, men det var først cirka ti minutter før slutfløjtet, at det blev til 2-0.

Den kun 18 år gamle midtbanespiller Ilaix Moriba fordoblede Barcelonas føring med et drøn fra kanten af feltet. Igen blev Lionel Messi noteret for en assist.

Scoringen lukkede reelt kampen. Osasuna havde intet at skyde med.

Søndag bliver det afgjort, hvem der fremover skal lede FC Barcelona. Her afholder klubben nemlig præsidentvalg.

Den tidligere præsident Joan Laporta stiller op. Det gør forretningsmanden Victor Font samt tidligere direktør og bestyrelsesmedlem i klubben Antoni Freixa også.