Video : Tipsbladet
La Liga

Celta-træner udelader Pione Sisto til testkamp

Der var hele 22 spillere med til Celtas testkamp mod Lugo, men Pione Sisto var ikke en af dem.

Ligesom rigtig mange andre klubber rundt om i Europa er man enten i gang med testkampe, nationale opgør, eller også spiller man kvalifikation til de europæiske turneringer. For Celta er førstnævnte gældende, og onsdag aften møder de Lugo fra den næstbedste spanske række.

Hvis man skulle tro, at Pione Sisto havde en mulighed for at gøre sig gældende på Celta-holdet i den kommende sæson, så virker det ikke synderligt sandsynligt, da han end ikke var udtaget til den kamp af træner Oscar Garcia.

Læs også:FCM forsøger med nyt bud på Sisto: Bonusser skal redde handlen

Det kommer som følge af, at Sisto på det seneste har været sat kraftigt i forbindelse med først FC København og efterfølgende FC Midtjylland om et skifte tilbage til Superligaen. Det er dog ikke blevet til noget i skrivende stund.

Sisto var selv i Danmark i sidste uge, men mandag tog han tilbage til Vigo, hvor han har trænet sammen med resten af Celta-mandskabet, men det er altså ikke noget, som har udmøntet sig til, at han var blandt de 22 spillere, som blev udtaget til testkampen.

Læs også:Kasper Hjulmand vil give Eriksen frihed til at stråle

Det gjorde derimod den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor, som tilmed fik scoret holdets første mål i kampen, som blev spillet 10 dage før La Liga bliver skudt i gang igen.

Pione Sisto har kontraktudløb med Celta Vigo i sommeren 2021.

Læs også:Celta kaldte selv Sisto hjem: Var uenige med FC Midtjylland om prisen

Læs også:Celta giver ikke op: Vil have Sisto solgt i dette vindue

Læs også:Pione Sisto er tilbage i Vigo: Transfersagaen får endnu et kapitel