• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Favorit-kandidat: Sådan beholder vi Messi i Barca

Foto: Getty Images

Kandidaten til præsidentposten i Barcelona har en plan til, hvordan de får Messi til at forlænge sin kontrakt med klubben.

Af Oliver Okstrøm

Lionel Messi har kontraktudløb med FC Barcelona til sommer, og derfor kan han skifte gratis til en ny klub. Derfor er det selvsagt et tema i præsidentvalgkampen, hvor favoritkandidaten til postne er Joan Laporta.

For ham er det afgørende, at man stadig har Messi i klubben efter sommerferien, og han har en plan klar til at overtale argentineren. Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

- Vi kommer til at få brug for et konkurrencedygtigt tilbud rent sportsligt. Han er en vinder, og han vil vinde med Barcelona. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan. Der er mange, som vil have ham, og han får brug for et vigtigt tilbud. Penge garanterer ikke titler, siger han og fortsætter:

- Messi skaber større indtægter end udgifter. Han koster otte procent af klubbens udgifter, men han står for 30 procent af indtægterne i klubben, lyder det fra Joan Laporta om prisen på, hvad stjernespilleren er værd for dem.

Desuden er der også noget særligt ved Messis tilstedeværelse i klubben.

- Det vigtigste, som er uvurderligt, er, når man spørger et barn, hvem er den bedste i verden, så svarer de Messi med det samme, fortæller Laporta.

Foruden Barcelona skulle der også være interesse fra klubber som Paris Saint Germain og Manchester City for at få fingrene i spilleren, som i hele sin professionelle karriere har spillet for den catalanske storklub.

Samlet set har et læk vist, at Messi tjener én milliard kroner om året, og det er desuden et beløb, som Michael Laudrup til fulde forstår. Læs hvorfor her.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus