• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Klar besked til Braithwaite: Lønnedgang eller smut

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite skal hjælpe Barcelona med at få deres økonomi på ret kurs igen.

Af Oliver Okstrøm

Selvom der allerede er blevet hentet en del spillere til FC Barcelona denne sommer, så har det været på fri transfer. Klubbens transferbudget er i den lave ende, og der knokles med at få styr på gælden.

Her ser det ud til, at spillersalg skal være med til at sænke omkostningerne for catalanerne. Det skriver det internationale fodboldsite Goal.

Ikke så overraskende bliver danske Martin Braithwaite nævnt som en spiller, der kunne være på vej væk. Det kan dog også være, at han får lov til at blive. Det kræver bare, at han går med til at gå ned i løn, lyder det.

Endvidere bliver Braithwaite da også opfattet som en af de spillere, som Barcelona pudsigt nok vil få nemt ved at sælge, da interessen fra Premier League efter sigende allerede skulle være der for offensivspilleren. Det gælder også for Junior Firpo.

Det er dog ikke kun de "små navne" i klubben, som kan være fortid, når den nye sæson går i gang. Både Sergio Busquets, Jordi Alba, Sergi Roberto, Clement Lenglet og Antoine Griezmann skal snarest have et møde med ledelsen om fremtiden.

Det bliver i den forbindelse da også fastslået, at spillere som Ronald Araujo, Ansu Fati, Pedri, Frenkie de Jong samt naturligvis Lionel Messi vil være urørlige i den nuværende fase, hvor der skal styr på økonomien.

Samlet set lader gælden til at være på omkring 7,5 milliarder kroner, som på det seneste er vokset som følge af corona-restriktioner, der har gjort, at man ikke længere har kunne have tilskuere på stadion. Det var også lige ved at sende dem mod konkurs. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020