• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Victor Risager

Koeman og Barcelona kom godt fra land i ligaen - stortalent strålede

Foto: Getty Images

Den hollandske manager fik en fin debut som cheftræner for FC Barcelona.

Af Victor Risager

Ronald Koeman stod på sidelinjen som FC Barcelona-træner for første gang i en ligakamp søndag aften, og det blev en fremragende ligadebut for hollænderen.

FC Barcelona kørte nemlig Villarreal over i første halvleg og sikrede en sejr på 4-0.

I startopstillingen havde Ronald Koeman fundet plads til mange af katalanernes offensive stjerner, og både Lionel Messi, Ansu Fati, Philippe Coutinho og Antoine Griezmann startede inde i opgøret.  Og især de to førstnævnte markerede sig positivt.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Lazio vil hente Manchester United-reserve

Efter et kvarters spil sørgede Ansu Fati således for kampens første scoring. Jordi Alba var løbet til baglinjen og sendte en flad bold ind i feltet, hvor den 17-årige kantspiller bankede bolden i mål med sin førsteberøring.

Fire minutter senere var han på spil igen, da han sendte bolden i mål med en kølig afslutning efter fint forarbejde af Philippe Coutinho.

Føringen blev udbygget yderligere i første halvlegs afslutning. Efter 33 minutter blev Ansu Fati nedlagt i Villarreals felt, og det resulterede i et straffespark, som Lionel Messi sparkede i mål.

Læs også:Drømmedebut: Luis Suarez brillerer for Atletico Madrid i storsejr

I første halvlegs sidste minut scorede Barcelona sågar også deres fjerde mål i kampen. Denne gang var Lionel Messi i oplæggerens rolle, efter at han sendte et indlæg ind i feltet, hvor Pau Torres kom til at sende bolden i eget mål.

Der blev ikke scoret efter pausen, men her kunne Ronald Koeman give debut til flere nyindkøb. Pedri, Trincao og Miralem Pjanic blev nemlig indskiftet til deres debut i kampens afslutning. 

Det sluttede med en 4-0-sejr til FC Barcelona, der nu har tre point i ligaen. La Liga toppes af Real Betis og Granada, som har hentet seks point på tre kampe. 

Læs også:Nicolai Jørgensen udgik skadet under opvarmningen inden Feyenoord-sejr

Læs også:Braithwaite misser sæsonåbner efter lårskade

Læs også:Inter skiftede Eriksen ud og lavede vild slutspurt mod Fiorentina