Koeman og Barcelona kom godt fra land i ligaen - stortalent strålede

Den hollandske manager fik en fin debut som cheftræner for FC Barcelona.

Ronald Koeman stod på sidelinjen som FC Barcelona-træner for første gang i en ligakamp søndag aften, og det blev en fremragende ligadebut for hollænderen.

FC Barcelona kørte nemlig Villarreal over i første halvleg og sikrede en sejr på 4-0.

I startopstillingen havde Ronald Koeman fundet plads til mange af katalanernes offensive stjerner, og både Lionel Messi, Ansu Fati, Philippe Coutinho og Antoine Griezmann startede inde i opgøret.  Og især de to førstnævnte markerede sig positivt.

Efter et kvarters spil sørgede Ansu Fati således for kampens første scoring. Jordi Alba var løbet til baglinjen og sendte en flad bold ind i feltet, hvor den 17-årige kantspiller bankede bolden i mål med sin førsteberøring.

Fire minutter senere var han på spil igen, da han sendte bolden i mål med en kølig afslutning efter fint forarbejde af Philippe Coutinho.

Føringen blev udbygget yderligere i første halvlegs afslutning. Efter 33 minutter blev Ansu Fati nedlagt i Villarreals felt, og det resulterede i et straffespark, som Lionel Messi sparkede i mål.

I første halvlegs sidste minut scorede Barcelona sågar også deres fjerde mål i kampen. Denne gang var Lionel Messi i oplæggerens rolle, efter at han sendte et indlæg ind i feltet, hvor Pau Torres kom til at sende bolden i eget mål.

Der blev ikke scoret efter pausen, men her kunne Ronald Koeman give debut til flere nyindkøb. Pedri, Trincao og Miralem Pjanic blev nemlig indskiftet til deres debut i kampens afslutning.

Det sluttede med en 4-0-sejr til FC Barcelona, der nu har tre point i ligaen. La Liga toppes af Real Betis og Granada, som har hentet seks point på tre kampe.