• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Anders Dehn

Medie: Storklubs Wass-plan bliver svær at udføre

Foto: Getty Images

Ifølge flere spanske medier er Atlético Madrid ude efter Daniel Wass. Klubben kan dog få svært ved at hente ham i januar.

Af Anders Dehn

Det så mere og mere ud til, at Daniel Wass ville vende hjem til Danmark, når hans kontrakt med Valencia løber ud til sommer, men søndag aften kom en ny bejler på banen: Atlético Madrid.

Det kunne i første omgang godt tyde på, at det ville være svært for eksempelvis Brøndby IF, som er blevet nævnt, at hamle op med Diego Simeone og co., men nu er der måske godt nyt for interesserede danske klubber.

Marca skriver nemlig, at Atlético vil tilbyde Valencia en seks måneder lang lejeaftale med Wass. Dermed vil han fortsat være kontraktfri til sommer og tilgængelig uden at betale en transfersum.

Ifølge Marca bliver den plan till gengæld svær at føre ud i livet for Atlético Madrid. Valencia er nemlig ikke videre interesseret i at give afkald på danskeren på et tidspunkt, hvor holdet tværtimod har brug for forstærkninger.

Dog skulle Daniel Wass stå allerøverst på ønskelisten som afløser for Kieran Trippier, der forlod Atlético Madrid til fordel for Newcastle United. 

Derudover hævder journalisten Matteo Moretto på Twitter, at Wass allerede har sagt ja til et skifte, og at han er desperat for at skrive kontrakt med Atlético Madrid.