• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Ny skuffelse: Daniel Wass og Valencia reddet af selvmål

Foto: Getty Images

Valencia måtte nøjes med et point mod Osasuna.

Af Victor Risager

Valencia har ikke haft nogen god sæson i La Liga hidtil, og de skuffende resultater fortsatte torsdag aften.

På hjemmebane mod La Ligas nummer 19, Osasuna, kunne Daniel Wass og holdkammeraterne nemlig ikke tage alle tre point. I stedet måtte de nøjes med et point, da opgøret sluttede uden vinder.

Det var endda Osasuna, som kom først foran i kampen. I de døende minutter af første halvleg var den argentinske angriber Jonathan Calleri udnyttede et kontraangreb til at bringe Osasuna i front med kampens første mål.

Efter pausen blev den 18-årige Yunus Musah sendt i aktion, og det viste sig som en god ide. Han spillede nemlig en hovedrolle i Valencias udligning med knap tyve minutter igen.

Den unge amerikaner sendte et indlæg ind i feltet efter fint sammenspil med holdkammeraten Maxi Gomez, og det indlæg kom Osasunas forsvarsspiller Unai Garcia til at dirigere i eget mål på uheldig vis.

Der kom ikke flere scoringer i kampen, som sluttede 1-1. Det betyder, at Valencia er nummer 14 i La Liga, men blot har tre point ned til Elche, som er under nedrykningsstregen. Osasuna er nummer 19.

Næste opgave for Valencia er mod Atletico Madrid. Det bliver uden Daniel Wass, som ragede et gult kort til sig mod Osasuna og vil være i karantæne. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus