• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Simeone forsvarer Real Madrid: Får flere straffe, fordi de angriber mere

Foto: Getty Images

Diego Simeone er ikke enig med Barcelonas præsident i, at VAR er uretfærdig i Spanien.

Af Victor Risager

Real Madrid besejrede søndag Athletic i La Liga på et straffespark, som blev tildelt efter en VAR-dom, og det har sat gang i debatten om videodommersystemet i Spanien.

Således var Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, ude og sige, at VAR tilgodeser ét hold i La Liga med hentydning til Real Madrid. Men nu får Real Madrid opbakning fra lokalrivalerne Atletico Madrids træner, Diego Simeone.

Læs også:Barcelona-boss raser over VAR: Det favoriserer ét hold

Han mener, at VAR har øget retfærdigheden. Det giver også god mening, at Real Madrid får flere straffespark end andre hold, fordi de angriber mere, mener han.

- VAR afslører alt. Før havde vi ikke mulighed for at se nogle ting, som vi nu ser. Dommerne er mennesker, der også kan tage fejl, siger Diego Simeone ifølge Goal og fortsætter:

- Det er mere retfærdigt. Hvis de giver dig flere straffespark, er det fordi du er i modstanderens felt mere. Hvis du angriber mere, ligesom Real Madrid, betyder det, at du er der længere. I kampens hast er det svært at se, hvad der sker, men nu ser en anden dommer det med ro på tv. Også folk fra deres hjem.

- Så er der en person, der beslutter, og det er VAR. Det kan skade dig eller hjælpe dig, men nu er vi alle sikre på, om det er offside, om det er et straffespark ... vi er alle mere udsatte.

Real Madrid har fået ni straffespark i denne sæsons La Liga, og det er kun overgået af Athletic og Real Mallorca, der har fået ti hver.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus