La Liga Lars Gram-Hanssen

Slår fast: Ikke en personlig straf af Daniel Wass

Foto: Getty Images

Daniel Wass kom ikke i aktion i lørdagens La Liga-opgør mellem Atlético Madrid og Valencia, men fravalget af danskeren var ikke en personlig straf, lyder det nu.

Af Lars Gram-Hanssen

Daniel Wass har i de seneste uger været rygtet til Atlético Madrid, og lørdag var den 32-årige dansker så slet ikke udtaget, da Valencia tabte med 3-2 til de forsvarende mestre. 

Men Daniel Wass skal ikke frygte, at hans nuværende arbejdsgiver bevidst gør livet surt for ham. Sådan lyder det nu fra Valencia-ikonet Ricardo Arias, der i dag er ambassadør for storklubben.

- Det var forventet. Han er lige kommet tilbage efter Covid-19, så det var på grund af et helbredsproblem [at Wass var udeladt, red.]. Han har kun trænet med i to dage, og han er ikke på 100 procent. Det ville han ikke kunne være. Han er ikke blevet udeladt som en personlig straf. Jeg tror ikke, at Atléticos Interesse har noget med det at gøre, lyder det således, ifølge AS, fra Arias. 

Daniel Wass har efterhånden været rygtet til Atlético Madrid i et par uger, men problemet er, at Valencia vil have en erstatning på plads, før man vil slippe danskeren. Inden kampen mod Atlético Madrid erkendte Valencia-cheftræner José Bordalas, at hovedstadsklubben er interesseret i den danske landsholdsspiller.