Stor genoprejsning til Emre Mor

Emre Mor fik for første gang i lang tid endelig vist prøver på sit enorme talent, da han fik 86 minutter for Celta Vigo.

Det er langt tid siden, vi har skrevet om Emre Mor på baggrund af hans sportslige succes.

Selvom det ikke blev til kampafgørende aktioner, så kan den tidligere FC Nordsjælland spiller alligevel glæde sig over, at han fik 86 minutter for Celta Vigo, da de lørdag mødte Eibar på udebane i La Liga.

Det er første gang i lang tid, at Emre Mor var med fra start, og her kunne tv-seerne se en kantspiller, der i perioder viste glimt på det spil, der fik Dortmund til at betale i dyre domme for ham.

Således havde han en god aktion i første halvleg, hvor han modtog bolden på midten af banen og driblede forbi et par modstandere, inden chancen ebbede ud i sandet.

I anden halvleg var han tæt på en assist til Nolito, men spanieren nåede ikke tyrkerens stikning, inden Eibars målmand kom ud og fik fat på den.

Kort efter driblede han tre-fire mand ude på sidenlinjen, inden han løb ind i feltet og tvang Eibar-målmanden til en fremragende redning.

Med tre minutter igen fik hjemmeholdets Pape Diop sit andet gule kort, men Celta kom ikke tættere på en scoring, og derfor endte kampen som den startede: 0-0