Wass blev taget fra banen i stor Valencia-nedtur

Daniel Wass blev skiftet ud, da Valencia søndag tabte 1-0 til bundholdet Leganes.

Valencia vandt forleden 2-1 over Real Valladolid, men det ændrede ikke på, at klubben har været skidt spillende efter coronapausen.

Søndag aften løb man så ind i endnu en skuffelse.

Det startede ellers lovende, for Goncalo Guedes sparkede på overliggeren blot otte minutter inde i udekampen mod Leganes. Alligevel var det værterne, der efter 18 minutter kom på 1-0, da Ruben Perez kunne sende et straffespark i nettet.

Mouctar Diakhaby tvang senere i halvlegen Leganes-keeper Ivan Cuellar ud i en stor redning, men det stod 1-0 ved pausen.

I anden halvleg var det også Valencia, der kom bedst ud, og der var blot spillet et minut, da Ferran Torres havde fået et mål annulleret for offside.

Efter 53 minutter fik hjemmeholdet Jonathan Silva smidt ud, og fem minutter senere blev Valencia tildelt et straffespark, men Dani Parejo misbrugte fra ellevemeterpletten.

Daniel Wass, der havde været en del af Voros startopstilling, blev taget fra banen i det 64. minut, og hans afløser, Alessandro Florenzi, havde senere et farligt forsøg fra distancen.

Men udeholdet kunne ikke nedbryde Leganes, som i stedet kunne løbe med en sjælden sejr. Det betyder også, at Martin Braithwaites tidligere klub holder liv i håbet om overlevelse, eftersom der nu er blot tre point op til Alaves over nedrykningsstregen. De har dog en kamp i hånden.

Valencia og Wass er på niendepladsen med 50 point.