• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Nikolaj Kesting

Xavi om Barcelona-fremtid: Ser på alle tilbud

Foto: Getty Images

Rygterne om at Xavi kan blive den næste Barcelona-træner vil ikke dø ud.

Af Nikolaj Kesting

Siden Xavi stoppede sin aktive karriere i 2019, har han været rygtet tilbage til FC Barcelona i trænerrollen. 

Den nuværende træner Ronald Koeman er mildest talt en presset mand, og derfor rygterne for tiden ekstra varme, da mange fans gerne ser, at Xavi tager over i klubben. 

Selv udelukker den tidligere Barcelona-spiller ikke noget. Det siger han til TV Española i forbindelse med Spanien landskampe. 

- Jeg ser på alle tilbud og evaluerer dem. Derefter tager jeg en beslutning. Jeg ved ikke, hvor fremtiden bringer mig hen, men jeg er åbent for alt, siger Xavi. 

Spanieren er lige nu træner for Al-Sadd SC som spillede for fra 2015 til 2019. Han begyndte straks i rollen som cheftræner, da han stoppede som spiller. 

Situationen i Barcelona er dog ikke just indbydende for Xavi, som kan konstatere, at klubben var i en væsentlig bedre forfatning, da han forlod den i forhold til i dag. 

I august forlod Messi klubben, da man ikke havde økonomien til at tilbyde ham en ny kontrakt, og det gjorde ondt på Xavi, der ikke var glad for at se argentineren forlade Barcelona. 

- Jeg har så ondt af Leo. Det er ærgerligt at se, at han og klubben ikke kunne finde en løsning. Jeg ved, at Leo ville blive, men i sidste ende kunne det ikke lade sig gøre. Jeg kan kun sige, at jeg kommer til at savne ham meget. Det er svært for mig at se Messi i en anden trøje end Barcas. Det er sørgeligt for Leo. Særligt som jeg så ham i sit farvel på Camp Nou, sagde Xavi dengang til The Times. 

41-årige Xavi nåede at spille 767 kampe for FC Barcelona. Her scorede han 85 mål og lagde op til hele 185.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020