• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Zidane tordner mod rygte: Hvordan kunne jeg det?

Foto: Getty Images

Zinedine Zidane afviser et rygte om, at han har sagt farvel til Real Madrids spillere allerede.

Af Victor Risager

Der florerer mange rygter i spanske medier om Zinedine Zidanes fremtid i Real Madrid, efter at Telemadrid tidligere på ugen kunne meddele, at franskmanden ventes at forlade klubben denne sommer.

Senest skrev flere spanske medier, heriblandt Marca, søndag formiddag, at Zidane allerede havde forklaret spillerne, at han ikke har lyst til at fortsætte i Real Madrid efter sommerferien. Det skulle han efter sigende have fortalt ved et møde lørdag.

Men den historie har ifølge Zidane selv ikke noget på sig. 

- Hvordan kunne jeg fortælle spillerne nu, at jeg forlader klubben? Vi giver alt for titlen, og jeg siger bare “forresten, jeg smutter”?

- Folk uden for klubben kan sige, hvad de vil, men jeg vil aldrig nogensinde sige det sådan til mine spillere. I slutningen af sæsonen ser vi, hvad der sker, men lige nu er vi fokuseret på vores sidste kamp.

- Vi kan ikke bare fortsætte med at tale om min fremtid. Sæsonens sidste kamp er langt vigtigere end det, siger Zinedine Zidane ifølge BBC.

Zidane og Real Madrid befinder sig i øjeblikket i et tæt guldræs i den spanske liga med Atletico Madrid. Med kun en runde igen er der to point mellem Atletico Madrid på førstepladsen og Real Madrid på andenpladsen, så førstnævnte skal smide point, hvis Zidane og kompagni skal løfte trofæet i sidste ende.

48-årige Zinedine Zidane har været træner i Real Madrid fra 2019. Han var også træner i klubben mellem 2016 og 2018. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020