Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Barca vil bruge Braithwaite i byttehandel

Foto: Getty Images

Ifølge avisen Mundo Deportivo forsøger Barcelona at inkludere Martin Braithwaite i en handel, der skal sende Valencia-profilen Carlos Soler til Camp Nou.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona har ikke gjort meget brug af Martin Braithwaite i den seneste tid, og nu forlyder det, at den spanske storklub vil forsøge at bruge danskeren til at hente en forstærkning til midtbanen. 

Således skriver avisen Mundo Deportivo, at Barcelona er interesseret i Valencia-profilen Carlos Soler, og at Barcelona har tilbudt tre forskellige spillere i bytte for midtbanespilleren. 

Der skulle være tale om backen Sergino Dest, midtbanespilleren Riqui Pui og altså også Martin Braithwaite. Ifølge Mundo Deportivo er Valencia ikke specielt interesserede i Braithwaite. 

Under alle omstændigheder ser der ikke ud til at være den store tvivl om, at Braithwaite snart er fortid i Barcelona. I en anden artikel skriver Mundo Deportivo således, at Xavi skulle have informeret fire Barcelona-spillere om, at de ikke indgår i hans planer for næste sæson. 

Det er Oscar Mingueza, Riqui Puig, Samuel Umtiti og Martin Braithwaite, der har fået beskeden fra Xavi. Ifølge Mundo Deportivo var der tale om venskabelige samtaler, idet de fire spillere allerede var klar over deres situation. 

Martin Braithwaite har blot spillet 10 minutter i La Liga siden august, og den danske angriber var derfor ikke udtaget, da det danske landshold i foråret spillede mod Holland og Serbien.