Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Dansk stjerne kan blive solgt nu

Foto: Getty Images

Ifølge den engelske avis The Times kan Tottenhams indkøb af Yves Bissouma potentielt medføre et salg af Pierre-Emile Højbjerg.

Af Lars Gram-Hanssen

Mens Christian Eriksen i disse dage tilsyneladende nærmer sig et skifte til Tottenham, så forlyder det nu, at Pierre-Emile Højbjerg potentielt kan være på vej væk fra London-klubben.

Det er den engelske avis The Times, der lørdag beskriver det som en mulighed, at Tottenham kan sælge Højbjerg i løbet af sommerens transfervindue. 

Tottenham bekræftede fredag indkøbet af midtbanespilleren Yves Bissouma, som man har hentet i Brighton for 216 millioner kroner. Og ifølge The Times kan nyindkøbet af malieren altså resultere i et salg af Højbjerg. 

- Han [Bissouma, red.] forventes at få Rodrigo Bentancur som partner, og Tottenham kan nu sælge Harry Winks og måske Pierre-Emile Højbjerg, skriver The Times således. 

Pierre-Emile Højbjerg var fast starter under Antonio Conte i sidste sæson, så umiddelbart er det svært at se danskeren blive afskibet denne sommer. Indkøbet af Bissouma betyder dog sandsynligvis, at der vil være markant hårdere kamp om spilletiden på Tottenhams centrale midtbane i næste sæson.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.