Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: De jagter 22-årig dansker - koster 215 mio.

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske avis Tuttosport er Serie A-klubben Torino interesseret i Lecce-danskeren Morten Hjulmand, der angiveligt har et prisskilt på 215 millioner kroner.

Af Lars Gram-Hanssen

Morten Hjulmand har sikret sig oprykning til Serie A med Lecce, men den danske midtbanespiller optræder ikke nødvendigvis i den syditalienske klub efter sommerferien. 

Den 22-årige Hjulmand, der tidligere har været rygtet til klubber som Juventus og Inter, sættes således nu i forbindelse med endnu en Serie A-klub, nemlig Torino. 

Det er avisen Tuttosport, der skriver, at Torino har kig på Morten Hjulmand. Ifølge Tuttosport har Lecce meddelt Torino, at prisen for Morten Hjulmand er 215 millioner kroner. En pris, som Torino angiveligt vil forsøge at forhandle ned. 

Torino sluttede på 11. pladsen i Serie A i denne sæson, og ifølge Tuttosport har cheftræner Ivan Juric et ønske om at hente hele 10 nye forstærkninger på sommerens transfermarked, herunder altså Morten Hjulmand. 

Lecce meldte tidligere på ugen ud, at Morten Hjulmand er blevet indkaldt til at træne med det danske landshold fra den 25. til den 27. maj. Det vides endnu ikke, om Morten Hjulmand skal deltage i de kommende Nations League-kampe.