Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: De vil hente Man City-stjerne og Eriksen

Foto: Getty Images

Ifølge den engelske avis The Telegraph er det usikkert, om Antonio Conte er Tottenham-cheftræner efter sommerferien. Italieneren, der lige nu overvejer sin fremtid, vil i hvert fald have markante forstærkninger denne sommer, hvor der også optræder en dansk stjerne på indkøbslisten.

Af Lars Gram-Hanssen

Tottenham sikrede sig søndag kvalifikation til Champions League, og til sommer skal London-klubbens spillertrup forstærkes markant. 

Sådan lyder det fra den engelske avis The Telegraph, der skriver, at Antonio Conte efter 5-0-sejren over Norwich igen understregede, at hans trup er nødt til at blive markant forstærket. 

Og ifølge The Telegraph vil Tottenham-sportsdirektør Fabio Paratici flyve til Italien for at mødes med Antonio Conte for at tale om sommerens transfermarked. Sportsdirektøren vil angiveligt garantere, at klubben vil forsøge at hente mindst seks nye spillere, således at man kan overtale Conte til at blive i Tottenham. Italieneren er rejst tilbage til hjemlandet for at reflektere over fremtiden, efter at han i weekenden sikrede Tottenham fjerdepladsen.

Contes har boet på et hotel i London siden sin ansættelse i november, mens hans hustru og datter blev boende i Italien. Der er kun ét år tilbage af Contes kontrakt med Tottenham, og ifølge The Telegraph er det derfor tvivlsomt, at familien vil flytte til London nu. Derfor skal Antonio Conte diskutere med sin familie, om han skal fortsætte i Tottenham eller ej.

Ifølge The Telegraph optræder der en række interessante navne på listen over de spillere, som Tottenham er interesseret i at hente. Listen tæller således Alessandro Bastoni, Gleison Bremer, Djed Spence, Christian Eriksen, James Ward-Prowse, Kalvin Phillips og Gabriel Jesus.